100226


Nu snart väntar sängen, men tänkte skriva lite kort innan :)

100 dagars var helt okej :) Dock kom jag hem med en trasig kjol och ett örhänge mindre, men det är smällar man får ta ;) Viktoria sov hos mig, så på morgonen när vi vaknade så åkte vi ner till stan för att äta på subway. Efter det väntade noliamässan.
När jag kom hem därifrån var jag helt slut, så jag slocknade på en gång ;)

Imorse tog jag mig inte upp på skolan, var så sjukt trött, FY! Men jag skickade iaf in min uppgift till läraren, så jag var ju lite duktig :) hihi.

Nu ikväll har jag och prinsen varit och kikat på Magnus Betner, han fick ju bl.a. det i julklapp av mig :) Super bra var det! Efter att det var slut åkte vi runt och kikade om det fanns någonstans vi kunde köpa pizza, men det fanns ju ingenting öppet, så vi åkte till Brunflo för att köpa pizza :P haha.

Imorgon ska jag kliva upp tidigt, för jag ska ner på stan och köpa en vintersovsäck och lite andra saker. Kommer gå någon tusenlapp :( Men det är ju faktiskt något som jag behöver och även kommer ha nytta av i framtiden (vad vuxet det där lät, haha). Varför jag ska köpa det i morgon är för att på tisdag ska jag sova i bivack, huvva vad kallt :(

Nu väntar sängen, gonatt.



elinmariaeriksson♥

100224

100 dagars!! Ikväll blir det röj..

Just nu sitter jag och Viktoria här och dricker, väntar på att prinsen kommer hem så att vi kan få skjuts till frösön där klassen är :) Sötnosen min ♥











Ses ikväll!!

elinmariaeriksson♥

100223


Idag på lunchen gick jag och Viktoria på stan för att shoppa :) Jag köpte leggings och en kjol, sen lite grejer tills i morgon kväll :) Jag köpte också en skinnjacka, men den fick jag av prinsen :) Sötnosen min ♥



Bjuder på en bild (Nya skinnjackan och nya halsduken på mig). Jag är supernöjd att jag hittat en snygg svart skinnjacka :) Jag har ju en brun/röd redan.

Jag är pepp :D

elinmariaeriksson♥

100222


Idag så slutade jag vid lunch, vilket var mycket skönt :) Då gick jag och Viktoria runt lite på stan och kikade, hittade massor med grejer. Så i morgon blir det shopping :) hihi.

När jag kom hem så funkade inte internet, så jag skickade sms till prinsen och hans svar var att det inte funkade imorse heller. Så jag fick ringa till com hem, det tog sin tid innan jag ens kom fram dit jag ville!! Sen pratade jag säkert i 15-20 minuter med killen som fick hjälpa mig genom allt. Så jag (vi) fick till internet till slut :) Tack och lov för det!

Ikväll har prinsen varit och tränat, så jag har vikt alla nytvättade kläder och städat min garderob, har också diskat :) Duktig flicka.

Igår kväll när jag låg i sängen kom jag på att jag har nog inget jag vill ha på hundra dagars, jag vill ha en svart klänning. Jag äger många men ingen som jag vill ha på mig då, haha! Jag vet precis hur den ska se ut i modellen.. Idag när jag städade garderoben så hittade jag en svart klänning (helt ny med lappar kvar) i en påse! Precis sån modell jag ville ha på klänningen :P Superglad vart jag!

Nu väntar sängen, gonatt.



(Viktoria, är det typ en sådan klänning du menar? :P Eller är jag helt fel ute?)

elinmariaeriksson♥

100221


Igår hade jag inte tid att kika in här, först så sov jag jättelänge, till 2-3 någon gång :P Sen när jag klivit upp ringde jag min kära fader och grattade honom, han fyllde 49 år :) Han och mamma är i stugen, därför jag var tvungen att ringa honom :)



Jag och prinsen städade lägenheten igår, sen på kvällen åkte vi till Loftet och åt 3 rätters middag, prinsen bjöd :) Det var sjukt gott, kan berätta att dom har det godaste vitlöksbrödet jag någonsin har ätit, MUMS! Efter middagen åkte vi hem och kikade på film, myste i soffan ♥ Jag älskar dig prinsen.

Imorse när jag klev upp sorterade jag all tvätt vi hade, för idag var det tvättstugan som gällde. Jag har tvättat och tvättat, hela lägenheten är full med nytvättade kläder :) Har bytt sängkläder också så inatt sover jag som en prinsessa :) hihi

Nu ikväll skulle vi ha varit i Brunflo hos pappa och ätit tårta, men han ringde och sa att vi får komma någon dag i veckan, för mamma skulle på dans, och pappa var tvungen att åka tillbaka till stugan för dom hade glömt Candys medicin där, och det funkar verkligen inte utan den.

Så just nu sitter jag här och äter kubb medans min pojke spelar tv-spel, han är min lilla tönt. Han tror seriöst att om man böjer sig fram mot någon av sidorna så ska han se hur banan kommer att fortsätta :P HAHAH ! Sötnosen min ♥

Testade min volume master i lördags, jag kan tala om att mitt hår började ryka som bara den när jag använde den. Det kanske inte är så bra, eller? Men jag fortsatte, och håret blev helt okej. Ska göra lite mindre nästa gång bara :)

Kan ju berätta för er som har mensvärk där ute i världen att det finns något som tar bort det, jag är sjukt glad att min mamma köpte dom där tabletterna till mig (just nu kommer jag inte på vad dom heter). Jag har haft ont så jääävla länge nu så det är helt sjuk, nu tar jag bara 2 tabletter 2 ggr om dagen och jag har inte ont längre, det känns så jävla underbart :) (lite ont gör det men nu hjälper det med värktablett iaf, det gjorde det inte förut!)

Nu ska jag laga middag, puss!



elinmariaeriksson♥

100219


Idag på skolan hade vi bara en lektion, när jag slutade gick jag på stan en stund för att vänta på att mamma skulle komma :) Vi gick och åt en varsin räkmacka, mums. Vi shoppade också skor, jag får aldrig nog!! Vi åkte till lillänge på djurafären för att köpa ett hundtäcke till lill killen, så nu behöver han inte frysa längre när han är ute.

Mamma har köpt några tabletter till mig som jag ska ta nu 2 st/2 ggr om dagen, mot min mensvärk. Jag hoppas verkligen att det kommer att funka!

När jag och mamma var klar med shopping så körde hon hem mig :)

Jag har fått mitt löshår nu, så nu måste jag bara beställa lite tillbehör. Jag vill sätta i det redan nu, så jag funderar på om jag ska beställa mer till sen :) hihi.
Måste också boka tid hos frisören så att jag kan färga håret :)

Nu ska jag kika lite på tv, puss!




elinmariaeriksson♥

100217


Igår efter skolan så åkte jag till Brunflo för att plugga lite :) Det gick superbra. När jag var klar med allt så körde mamma hem mig till stan. Jag slocknade på soffan på en gång, så då passade prinsen på att åka och träna lite basket och när han kom hem trippade jag in till sängen för att sova vidare :P

Igår så fixade jag flak till klassen också, eller om det var i förrgår. Skönt att det är klart nu iaf :)

Idag när jag och Viktoria kom till skolan så visade det sig att vi skulle åka långfärdsskridskor!! Vi hade inte fått någon information alls om det, så jag fick ringa prinsen så att han kunde komma ner med täckbyxor till oss. Men vi kunde inte åka men vi kunde iaf vara med nere i badhusparken :) Dock så gick vi tillbaka till skolan ganska fort :) Superkallt ute på sjön.

Idag på skolan fick jag mina betyg utskrivna, såg då att jag hade 50 poäng för mycket. Det gör absolut ingenting, men jag läser ju en extra kurs på hundra poäng för att jag har kvar det från ettan. Det betyder att jag inte behöver läsa den hundra poängskursen utan bara en femtio poängskurs! Men det får jag inte, så nu är jag skitsur. Jag tjatar på rektorn för hon får faktiskt fixa det på något vis. För jag kommer verkligen inte kunna läsa upp en hundrapoängskurs nu sista tiden som är kvar av skolan, för jag förstår verkligen ingenting av kursen. ARG :@

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska skriva om, jag ska nämligen hålla ett tal i morgon på skolan. Jag är inge pepp alls inför det, men det är bara att göra det.

Just ja, i måndags så klickade jag hem löshår. Ska ha det till balen :) Har ju klippt av mitt eget hår :(



theodor bergström, jag älskar dig ♥


elinmariaeriksson♥



100215


Första skoldagen efter praktiken var helt okej, vi hade svenska på morgonen där några redovisade, sen efter lunch hade vi idrott där det var dans.

På skolan idag tog jag och Viktoria reda på vad vi har för betyg i alla ämnen, det var inte något dåligt vi fick höra! Jag har åtta VG och ett MVG, det är verkligen inte dåligt för att vara mig. Jag är så otroligt stolt över mig själv! Jag är också väldigt glad för Viktorias skull, grattis vännen :)

När skolan var slut skulle vi gå och träna, men det var så sjukt mycket folk där. Vi hade ingen lust att stå i kö för att träna heller, så vi gick runt lite på stan innan våra bussar rullade hem :)

Idag köpte jag en ny plånbok/liten party väska, mascara, örhängen och en ring :) Alltid kul att shoppa något.

Pratade med mamma för en stund sen, hon berättade att lill killen har krampa ikväll :( Han gjorde allt möjligt så dom har fått städat och donat. Jag tycker så otroligt synd om honom, och man kan ju inte göra någonting heller, verkligen ingenting :(




Nu ikväll har jag pluggat lite och nu sitter jag bara och väntar på att prinsen ska komma hem :) Ska nog beställa hem lite grejer när han kommer.



elinmariaeriksson♥

100214


Idag är det ju alla hjärtans dag, men min prins jobbar och jag kan inte äta så bra just nu. Så till helgen som kommer ska vi ut och äta och mysa :) Vi skjuter på det lite ♥



elinmariaeriksson♥


100214


Nu ska jag borsta tänderna sen ska jag lägga mig i sängen och vänta på att prinsen kommer hem :) Jag hoppas verkligen att han vill lägga sig på en gång när han kommer hem så att jag får mysa lite :) Han kanske får offra sig för det är ju faktiskt alla hjärtans dag ♥




elinmariaeriksson♥

100214


Hej hej!

I fredags när jag hade praktik gick jag hem till mamma på lunch för jag kunde ju inte äta riktig mat ;) Så när jag kom hem körde mamma ner mig på ica för att hämta ut ett paket :) I det låg det ett par skor och två väskor :)



Klackarna är höga, 13 cm.

När vi var på ica bestämde jag mig för att följa med mamma och pappa till Krokis över helgen också :) Så när jag slutade praktiken åkte jag, syster och mamma till stan, jag skulle hämta packning och dom skulle på bolaget. Men innan vi var hemma hade jag köpt mig två par nya skor och lite andra småsaker.

Försöker att ladda upp bilder på skorna, men nu går det tydligen inte ladda upp bilder längre "/ Ni får se dom någon annan dag :)

I stugan har vi bara tagit det lugnt, spelat wii, grillat, varit ute, busat med hundarna, kikat på tv och sovit ;)

När vi åkte hem från stugan så åkte vi på dollar :) När vi kom till Brunflo så blev det middag, sen fick jag åka med mamma in till stan :)

Just nu sitter jag här och väntar på att prinsen ska komma hem, han slutar jobba halv 12. Då borde jag ligga och sova :)

Jag älskar dig Theodor Bergström♥


elinmariaeriksson♥

100211


Igår så glömde jag berätta att jag fått min "volume master" :) Jag har inte testat den än men det lär väl bli någon dag framöver :)

Idag var jag hos tandläkaren, jag vet inte allt vad dom gjorde, men just nu har jag riktigt ont. Pappa körde som sagt in mig för att han skulle ju betala, sen också för att jag skulle hinna till Brunflo till klockan 14, för att jobba. Det kostade 1500 kronor, för att byta lite grejer "/ haha :P

Det gick bra att jobba idag, fast det gör det ju varje gång :) Imorgon är det min sista dag på praktiken, riktigt tråkigt :(

Nu väntar sängen, jag måste börja lägga mig tidigt nu, för jag är riktig seg på morgonen "/ Sååå, gonatt :)



Jag älskar dig ♥

elinmariaeriksson♥

100210


Igår på praktiken så berättade mamma att hon skulle gå hem för dagen, för hon mådde verkligen inte bra. Så jag fick jobba på fritids istället för henne :) Det är faktiskt kul att jobba, tjäna sina egna pengar ;)

När jag slutade kom pappa och hämtade mig och vi åkte till mormor på middag, stuvade makaroner och korv, mums! Jag lämnade också garnet jag köpt till mormor, så nu ska hon sticka tjocksockar till mig. Dom kommer bli superfina :)

När vi kom hem från mormor så åkte jag och mamma till skolan och kopierade alla bilder till projektarbetet. Vi klippte och klistrade, det blev superbra. Vi höll på i flera timmar :p Efter det körde min söta pappa hem mig till stan :)

Imorse ville jag verkligen inte kliva upp och åka buss till brunflo, men jag hade inte så mycket till val. Jag skulle ha en egen lektion med alla barn, det gick otroligt bra. Kul!

När praktiken var slut och jag skulle gå hem så kom Annika och frågade om jag kunde jobba på fritids idag. Självklart kunde jag det, jag tackar inte nej till lite jobb. Hon frågade också om jag kunde jobba i morgon, och jag tackade inte nej till det heller :)

När jag slutade jobba idag gick jag hem till mamma och pappa, där slocknade jag fort som bara den. Så jag fick ta bussen hem 20.50 :)

Imorgon ska jag till tandläkaren klockan 13, så jag måste gå tidigare från praktiken. Men söt som min pappa är så ska han köra in mig till stan, han kommer också vänta på mig där. Nu har jag blivit en så stor tjej så jag måste betala alla besök för tandställningen själv, det suger (eller ja, pappa får betala ;) ).

Nu väntar faktiskt sängen på mig för jag ska som sagt upp tidigt i morgon, kvart i 7 går bussen varje morgon :(






elinmariaeriksson♥

100208


Igår kväll när jag skulle lägga mig var det omöjligt att somna, säkert för att jag sovit så länge på morgonen och sen lite efter det också. Prinsen kunde inte heller somna, så vi klev upp och kikade lite på tv och försökte somna i soffan, tillslut gav vi upp och la oss i sängen igen. Vi somnade kanske vid 02, om jag inte minns helt fel :)

Imorse när jag kom till praktiken/jobbet så var ungen som jag skulle ha sjuk, så det vart inget jobb, utan det vart praktik :) Men jag jobbade på fritids iaf :)

När jag slutade gick jag hem till mamma och pappa, pappa var hemma för han är sjuk, stackarn. När mamma kom hem från jobbet så åkte vi till farmor på middag, kött, potatis och brunsås, supergott :)

Mamma körde in mig och syster till stan strax efter 6, jag skulle hinna åka och köpa garn till mormor så att hon kan sticka strumpor till mig :) Efter det körde vi syster till Frösön och sen fick jag skjuts hem.

Nu ikväll skulle jag egentligen träna, men jag känner att jag är trött efter att inte ha fått riktigt med sömn natten som var. Det får bli träning i morgon hoppas jag :) Sen kan jag ju berätta att jag har inte träningsvärk sen jag tränade igår, och det suger. Jag vill att det verkligen ska kännas att man har tränat :)

När jag var i Brunflo hos mamma och pappa idag så beställde jag hem en "volume master", får den av mamma söt som hon är :)

Nu ska jag kika lite på tv tills prinsen kommer hem, då blir det att laga lite middag till han.



Bjuder på en gammal bild.

elinmariaeriksson♥

100207


Jag fick inte med mig prinsen när jag ville träna, så jag blev lite småsur och la mig i sängen. Jag somnade och vaknade ungefär vid klockan 4. Då hade prinsen gjort tacos :) mums. Efter det tog vi bilen till gymmet, började träna strax innan 6 och tränade till klockan 8. Vi gick igenom hela kroppen, jag älskar att träna.

Efter att vi tränat klart åkte vi till ica maxi för att handla lite frukost tills i morgon :)

Nu väntar sängen, ska jobba i morgon. Jag börjar kvart i 8, jag jobbar på fritids också, så jag slutar kanske 4 eller kvart över 5.

Gonatt.




elinmariaeriksson♥

100207


Jag och prinsen tog en skön sovmorgon till strax efter ett idag :) Nu har vi ätit frukost och tagit det lugnt. Om ett tag ska vi ner på stan för att träna, SKÖNT! Ska få använda mina nya träningsbyxor också :) hihi.





elinmariaeriksson♥

100206


Länge sen jag skrev nu, jag har helt enkelt inte haft ork efter dom långa dagarna. Sen har jag inte heller haft tillgång till data varje dag den här veckan, har sovit mycket i Brunflo. Har ju praktik på sörgårdsskolan :)

Tisdag, onsdag och torsdag har det varit "elevens val". Jag har varit i skidbacken på Frösön, sen har jag varit på storsjöbadet och en dag har jag haft pyssel :) kul!

Har jobbat 3 dagar den här veckan också, skönt att få tjäna lite pengar :) hihi.

I torsdags var jag och hämtade ut min klänning som jag ska ha på mösspåtagningsbalen, finfin. Sen efter jag hämtat ut den satte jag mig vid datan och beställde hem en väska och ett par skor som jag kan ha till klänningen :) Beställde också en väska som jag kan ha på programbalen :)

I fredags var jag hemma från praktiken, hade världens huvudvärk "/ Så på kvällen blev det bara mys hemma med prinsen.

Idag har jag och prinsen varit på stan, han köpte sig en ny tröja och ett fodral till telefonen :) Jag köpte ett par träningsbyxor, supersnygga ;) Ni kanske får någon bild sen :)

Nu ska jag kika runt lite på internet, sen ska jag mysa med prinsen, gonatt.



Theodor Bergström ♥


elinmariaeriksson♥

RSS 2.0