091223

Jag skriver att det är den 23 december för det är inte jul fören jag har vaknat i morgon bitti ;)

Idag innan jag skulle ner på stan fick jag ett samtal av Viktoria, hon ville hälsa på för hennes pojke skulle köpa julklapp till henne och då fick inte hon vara med :) Men det var trevligt att få lite sällskap :) Efter en stund tog vi bussen till stan, för jag skulle ju träffa theo :) Vi gick och träffade Marcus och efter en stund sa vi hej då och jag gick till prinsens jobb. Vi gick runt på stan till kl 7, när vi kom hem slog jag in alla julklappar prinsen köpt :)
Det tog en bra stund innan vi var klara för att åka, vi slog in paket, diskade, prinsen duschade och vi packade allt vi skulle ha med. Jag var nog hemma i brunflo vid halv 11 - 11.

Nu ikväll har jag pyntat granen och tagit fram massor med tomtar, och självklart har jag hängt upp julstrumpan :D hihi. Sen har jag bara suttit vid tv:n med mamma och pappa och myst.

Nu ligger jag i sängen och saknar min pojke, har man en så stor säng vill man verkligen inte sova själv :(

Idag på stan fick jag 2 par nya jeans av prinsen, innan jul och allt ;) han är bra söt min pojk.

Nu ska jag sova och hoppas på att jag har en julklapp i julstrumpan i morgon :D Berättar i morgon hur det gick med den saken, hihi.

Gonatt, puss!



Theodor Bergström

091223

Just ja! Jag glömde berätta att vi hade betygsprat i vissa kurser på skolan och sånt sista veckan :) Fick veta att jag har VG i Estetisk verksamhet och i Friluftsliv :D hihi.

Fick också tillbaka mitt svenska prov sista veckan, och på det fick jag MVG! Då blev jag GLAD :D

Det är roligt när det går bra
:)



<3

091223

Det var riktigt länge sen jag skrev nu, ska sammanfatta allt som hänt och gjorts lite kort :)

Torsdag den 10/12 - Hade samtal på skolan. När skolan började fick jag några uppgifter i ett BF ämne som jag skulle göra för att få betyg i det ämnet från 1:an. Jag hade gjort dom uppgifterna och skulle lämna in dom på samtalet. När jag lämnar dom säger hon att jag redan har betyget? Så jag hade gjort uppgifterna i onödan. Men men.
Så nu går skolan riktigt bra, det är skönt :)

Lördag den 12/12 & Söndag den 13/12 - Var jag hundvakt hemma i Brunflo, mamma och pappa åkte till åre med sina vänner och hade det kanon bra. Jag fick sällskap av Viktoria, vi drack rosa pantern, sjung sing star och dansade på dansmattan. Vi gick till shell, var in på puben i Brunflo (HAHA) en sväng också. Vi gick till Viktorias syster och hennes pojke, Viktoria skulle hämta sina grejer så hon kunde sova hos mig :) Jag rammlade 2! gånger, jag har kvar mitt feta blåmärke på benet också. Vi sjung & dansade lååååångt in på morgonen :) hihi. Tack för kvällen vännen <3
(Just ja, Viktoria lagade middag åt oss också. Supergott vill jag lova, tack!)

Måndagen den 14/12 - Efter skolan blev det bara massa plugg :(

Tisdag den 15/12 - Jag, Viktoria och sara höll en lektion på skolan, det gick super bra och vi fick jätte mycket beröm efteråt :) kul!

Onsdag den 16/12 - Jag och Viktoria blev nästan klara med våra vantar, vi har en liten bit kvar på en av tummarna, sen ska vi bara göra mönstret uppe på kanterna och flätorna med toffsar :)

Torsdag den 17/12 - Var jag hos tandläkaren och bytte tråd, min tandläkare var sjuk och hon jag fick ist var inte försiktog för fem öre, hon gjorde säkert illa mig 10 gånger. (Jag har fortfarande ont i munnen så för mig blir det nog ingen julmat! :( )
Jag och Viktoria skulle bjuda på fika för några dagar sen på skolan, men jag var sjuk så det blev inget. Så det kändes lite dumt när vi hade lovat våran lärare fika, så idag fick han en saffranskrans av oss. Han blev superglad, fick ett mail av han där han skrev hur glad han verkligen vart, superkul :D

Fredag den 18/12 - Var jag inte på skolan, hade huvudvärk pga tandställningen. Vi hade bara en lektion på morgonen. Klockan 1 var det julavslutning på skolan, så jag gick på den :) Det var inte något speciellt. Mamma hämtade mig när det var slut, så jag åkte till Brunflo och tog det lugnt :)

Lördag den 19/12 - Det blev en heldag i Brunflo. På morgonen var jag ute med sparken och delade kataloger åt pappa :) Det var svinkallt så det blev inge mer efter lunch. Om jag kommer ihåg rätt så somnade jag nog i soffan sen :) hihi

Söndag den 20/12 - 18 månader med prinsen <3 Tobias var här och hälsade på då också. Jag gjorde potatisgratäng med fläskfile till dom (jag kan ju inte äta pga tandställningen). Jag gjorde 2 potatisgratänger och 1 hel fläskfile, dom satte i sig allt. Dom bråkade till och med om vem som skulle ha det sista, haha.

Måndag den 21/12 - Var jag bara i brunflo och tog det lugnt :)

Tisdag den 22/12 - Mamma och Yvonne kom och hämtade mig i lägenheten och vi åkte till ixo för att kika lite, kom ut därifrån med lite pysseltillbehör :) Sen åkte vi och släppte av Yvonne i Torvalla. Då vände vi och åkte in till jula för pappa ville ha strumpor, därfifrån kom vi också ut med en påse full :) Efter det åkte vi till coop för att hadla en julgrupp som jag kan ge till Marianne & Fred. Sen blev det att vi tog marieby sidan hem för vi skulle hämta lite grejer på Frösön till Linnéa.
När vi kom hem slog jag in alla julklappar som jag och Linnéa köpt för länge sen, jag älskar att slå in julklappar :)
Efter en lång dag med mycket stök fick det blir prinskorv med mos hemma hos mamma och pappa :) Sen slocknade jag på soffan och vaknade av att mamma ville köra mig in till stan, söt som hon är.
När jag kom till lägenheten satte jag upp julgranen, supermysigt :)

Onsdag den 23/12 (Idag) - Jag ska dra mig ner mot stan snart, kika lite innan prinsen slutar jobba för då ska jag träffa han. Jag ska köpa en julklapp till, till prinsen. Sen är jag klar med allt :)
Efter stan blir det till att mysa gärnet med prinsen för ikväll åker han till Pilis och jag åker till Brunflo. Så vi träffas inte fören efter jul.

Ikväll när jag kommer till brunflo ska jag julpynta där och sätta upp julgranen :D Det kallar jag mysigt <3 Och jag får ju verkligen inte glömma bort att hänga upp min julstrumpa på dörren heller. Ska berätta en sak min mamma & min pappa gjorde förra julen :

Kvällen innan julafton sa jag: Jag hoppas att ni har köpt något som kommer ligga i min julstrumpa i morgon när jag vaknar!
Mamma och pappa tycker att jag är barnslig som fortfarande vill ha något i julstrumpan, och jag förstår att dom inte köpt något :( Men jag går och lägger mig i sängen och hoppas att det finns något där när jag vaknar. På morgonen när jag kliver upp stoppar jag ner handen i julstrumpan och känner något knöligt! Då har min pappa (haha), stoppat massa tjugor (som han haft ihopknölade i fickan) i min julstrumpa. Det är faktiskt tanken som räknas och jag tyckte att det var jättegulligt, haha!
Mamma sa då att det där har inte hon stoppat dit iaf och att jag ska kolla en gång till, längst ner i strumpan ligger det en lapp, och där stod det något som ledde till en ny lapp och likadant på den. På sista lappen stod det att den lilla saken var gömd någonstans, så jag letade och letade och till slut hittade jag en TOMTE (en superfin tomte)!
Det min mamma menade med det hela var att nu hade jag ju hittat tomten som gett mig alla julklappar i strumpan varje år, så nu kommer han inte kunna lägga något i julstrumpan mer :(

Men jag slutar aldrig hoppas ;)



Nu tänkte jag bjuda på en bild, från exakt nu.
Sitter här snygg, osminkad och nyduschad.
Med prinsen t-shirt, mysigt :)



Jag älskar min Theodor Bergström <3

091210

Igår efter en lång och kall dag på skolan så gick jag och Viktoria ner till stan, köpte julklapp till prinsen. När han slutade jobbet köpte han lite grejer till mig, han är bra söt min pojke :)

Idag var det en kort skoldag, slutade kl 10, superskönt :) Efter skolan blev det lunch med Viktoria på pause, gott gott. När vi satt och åt kom syster in till stan för vi skulle ju handla julklappar :) Mysigt med en dag på stan med henne. Hon fick sin julklapp av mig redan idag, så nu har hon hål i naveln ;)

Jag är nästan klar med alla julklappar nu, jag har en kvar till prinsen. Sen är jag riktigt fattig, inte kul :( haha

Nu ska jag diska, sen ska jag kanske pyssla lite om jag orkar.

Viktoria, jag finns här för dig. Allt som sägs & hörs mellan oss stannar mellan oss <3







Theodor Bergström <3



091208


Igår solade och tränade jag och Viktoria, skönt :) Kan även berätta att jag tycker att matte b är sjukt svårt, uscha!

Idag har vi varit i åre med skolan :) Vi var på studiebesök. Vi fick bada om vi ville, det tackade inte jag och Viktoria nej till :) Super skönt att sitta och bubbla lite. När vi kom tillbaka till stan köpte jag lite julklappar till mig själv i förväg, haha. det blev underkläder och smycken :)

Nu ska jag kika lite på tv innan det blir sängen :) puss

091206

I helgen har jag mest varit i Brunflo och tagit det lugnt. Jag har hjälpt morfar på NTO, jag var tomtenisse ;)

Igår beställde jag en klänning, dock tar det 15 arbetsdagar innan jag får den för dom syr den för lilla mig :)

Till veckan blir det massor med träning och solning, skönt.

Nu ska jag fortsätta kika runt lite på internet, dock är det lite tråkigt att det försvinner pengar på kortet när jag gör det :( haha.




Bjuder på en mysig morgon bild :) puss

091203


Imorse sjukanmälde jag mig, igen. Men det var skönt att bara vara hemma på morgonen och ta det lugnt.

Vid 11 tog jag bussen ner till stan för att åka till Brunflo, bussen skulle rulla 11.25, men självklart är det något fel på bussen så den rullade 11.50. När jag kom till Brunflo körde pappa mig på ica så att jag kunde hämta ut mitt paket, med nya linser :) Sen körde han mig till Solberg.

Har bakat med mormor halva dagen idag, mysigt :) sen blev det middag där också. Stuvade makaroner och korv, det är min favorit.

När jag kom hem till brunflo stoppade jag några kransar/bullar i frysen för att allt skulle inte få plats här i stan, har super liten frys. Sen så stoppade jag några i en påse som jag skulle ta med när jag skulle ta bussen till stan, jag knyter påsen och lägger den ute på bron, högt upp för inget skulle nå den. När jag ska gå till bussen så knyter jag upp påsen för att det ska vara lättare att hålla i den. Tro på FAN att det är rått jävlar i hela påsen!!! Jag blev skiträdd och kastade iväg påsen. Det gick folk på vägen, dom kollade på mig som om att jag var dum i huvudet. Jag lämnade påsen där, pappa fick hämta den sen och kasta det. Så nu får pappa sätta ut råttfällor på bron. Uscha!

Imorgon ska jag följa med mammas kompis dotter så att hon får pierca sig :) Det blir ett litet hål i naveln.

Nu väntar sängen, gonatt.


091202

Imorse så sjukanmälde jag mig, jag klev upp och tog ipren sen gick jag och la mig igen. Har fortfarande riktigt ont "/

Sen vaknade jag av att det bankade på dörren tre gånger, så jag virade in mig i täcket och skulle kolla ut genom fönstret vem det var. Men när jag kommer ut från sovrummet till hallen så rycks dörren upp och där står två gubbar som skulle sätta in några mätare här i lägenheten. God morgon sa jag, haha!

Imorse så åkte prinsen till pilis, senare idag ska han till stamnäs och byta till vinterdäck på bilen. Sen ska han köra den till pappa så att han kan fixa allt som ska fixas :)

Min prins är ledig tills på tisdag, lite fusk tycker jag.

Sen kan jag ju berätta att i måndags hade inte jag med mig badkläder till idrotten, så min lärare säger att jag får gå och gymma ist. Så jag ringer pojken och säger att vi ska gymma, att jag kommer hem och hämtar kläder och så. Sen när vi sitter på bussen ner till stan, då krockar våran buss, det var någon gubbe som körde rakt in i den. Men det gick bra.
Nu har jag och prinsen varit med i en krock, mamma har varit med i en krock och pappa har varit med i två stycken. (På ett år) Jag tycker att det får räcka nu faktiskt. Men en sak är bra, och det är att det gått bra med alla :)

Nu ska jag ligga här i soffan resten av dagen och tycka synd om mig själv.


Min prins <3


091201

I helgen åkte jag och prinsen till pilis, tobias var hemma över helgen, så pojkarna bergström satt båda två och nörda med sina nya datorer :P Men vi har också spelat buzz, varit i stamnäs, och bara haft det mysigt :) jag gillar helger i pilis.

I söndags fick familjen Eriksson två extra barn (på stödfamilj fronten), det blev ett akutläge, men det var mysigt :) Jag och mamma fick lov att städa två rum hemma, så barnen hade någonstans att sova, för dom ville INTE sova i samma rum. Men det gick riktigt bra, och det gick fort att städa. Det var till att städa riktigt också, för en av pojkarna tål inte pälsdjur och vi har 3 små söta som hårar som bara deeen.

I går efter skolan bjöd prinsen på pizza innan jag skulle åka till brunflo för att träffa Viktoria och Rita. Det är Rita som ska göra bilderna i våran bok, hon är riktigt duktig på det hon gör, så vi hoppas att det kommer bli kanon :)
När Rita åkte hem satt jag och viktoria och fikade, drack glögg. Jag hjälpte Viktoria med en matteuppgift. Sen på kvällen fick pappa köra mig hem :) Väl hemma somnade jag på soffan med prinsen <3

Imorse på skolan kände jag att värken började komma i ryggen, innan lunchen hade jag så otroligt ont att jag fick åka hem. Det finns inget värre än mensvärk, det gör verkligen inte det. Nu har jag knarkat massa jävla ipren och sovit. Blir nog ingen skolan imorgon heller, men jag vill.

Mamma ringde nyss och väckte mig och berätta att ett paket kommit igen, så nu blir man ännu fattigare innan jul sådär, kul.

Nu ska jag äta min bulle och dricka lite mjölk som prinsen serverade mig nyss, han är underbar. Sen ska jag nog sova lite igen, eller så väntar jag med det tills ikväll så att jag kan sova inatt.


Ingen bra dag idag!

RSS 2.0