100131


Hoho!

Igår på dagen så åkte jag och prinsen ner på stan en snabbis, efter det rullade bilen mot Gällö för att hämta prinsens nya mobiltelefon :) Efter det åkte vi till Pilis, där blev vi bjuden på god middag, kött och potatisgratäng. Vi sov över där också, mys :)

Idag har vi varit i pilis hela dagen, vi åkte därifrån vid halv 6. Vi stannade i brunflo och handlade mat i "thai take away" vagnen, mums!

Nu ska jag försöka få med mig prinsen in i duschen ;) Sen blir det lite kvällsfika och efter det väntar sängen :) Gonatt!


Viktoria
, du förtjänar det bästa vännen ♥




Jag älskar dig



elinmariaeriksson♥

100129


Igår hade jag praktik och slutade klockan ett, men när jag skulle hem kom personal från skolan och frågade om jag kunde jobba på fritids, så då tjänade man ju några slantar ;) När jag slutade körde mamma in mig och Viktoria till stan, vi skulle sola och träna :) Shit vad skönt det var att träna efter ett så långt uppehåll. Blir mycket träna nu & sola med för den delen :)

Idag var jag hemma från praktiken, vaknade med världens huvudvärk :( Uscha!

Nu ikväll har jag och prinsen varit och kollat på bio, han bjöd, som alltid ;) hihi. Vi kikade på "Snabba Cash", den var helt okej.

Nu ska jag fika lite och efter det väntar sängen, gonatt.



elinmariaeriksson♥


100127

Ojojoj, det var verkligen länge sen jag bloggade nu. Måste ta och skärpa mig :)

Skolan flyter på och det känns otroligt bra. Just nu har jag praktik, vilket är mycket skönt.

Sen sist har jag också jobbat lite i Brunflo på sörgårdsskolan, kul!

Jag har köpt och beställt alla klänningar och skor och allt till studenten också :) Känns skönt att vara klar med det.

Varför jag loggade in här just nu är för att jag måste skriva och berätta att jag loggade nyss in på zonline, och jag hade fått ett mail från min lärare i Natur och Friluftsliv A, och gissa vad det stod!!! Jag har fått MVG i kursen, jag är så JÄVLA nöjd nu så det finns inte. SHIT vad jag är GLAAAD!!! ♥ Det betyder verkligen sjukt mycket för mig, TACK ♥






Här är min tjej, jag är så otroligt glad att jag har dig vännen ♥







Theodor Bergström, jag älskar dig ♥



Shit vilket glatt inlägg :) hihi

elinmariaeriksson♥

100118


Längesen jag skrev, men jag har inte orkat helt enkelt. Även fast jag inte har gjort så mycket.

I helgen fick mamma och pappa hem två pojkar, vi är stödfamilj igen. Har varit i Brunflo i helgen och pluggat, har också delat ut reklam med en av pojkarna, för han ville tjäna lite pengar :P

Sötaste Viktoria kom till skolan idag, hon var ju sjuk första veckan på skolan. Kanonbra att hon är tillbaka :) Vi gick till gold´s idag och blev några kronor fattigare. Men nu är det iaf fixat efter allt besvär!

Idag på idrotten var vi ute, det var svinkallt och jag vill aldrig mer ha uteidrott :( huvva.

När jag slutade idag gick jag ner på stan och träffade pappa, han är ju brandman. Så stackarn har först jobbat enda sen igår när branden började, tills tidigt imorse. Kom hem och sov en liten stund, sen åkte han vidare till riktiga jobbet och meka bilar. Sen får han åka in till stan igen för att fortsätta släcka, han kanske åkte in efter lunch och  han är fortfarande kvar i stan, stackarn. <3

Nu saknar jag min prins, när han kommer hem ska jag gosa lite med han sen kolla om han skulle vilja köra mig till Brunflo för att hämta bilderna till min och Viktorias bok. Jag måste ha med dom på skolan i morgon :) Hoppas bara att vi blir nöjda med bilderna, men det blir vi nog :)




eriktheodorbergström♥



elinmariaeriksson♥

100113


Idag var det en helt okej dag på skolan, det känns som om att den här terminen kommer gå fort. Fast jag har riktigt mycket att göra i skolan..

Igår skickade jag ett mail till dom som jag beställt klänningen från. Skrev att jag beställde klänningen i torsdags och skulle få den i måndags men fortfarande inte fått den, och att det bara var 48h leverans. Jag fick världens suraste svar om att det inte alls är 48h leverans på den och att jag skulle gå in på hemsidan och kolla det själv. Hon skrev också att dom aldrig har haft den på den klänningen.
Jag blev tokig och skrev till henne att det står stort och tydligt att det är 48h leverans på den, att hon själv skulle gå in och kolla på hemsidan! Och så skickade jag med en bild där det stod det också!
Det slutade med att jag fick ett mail av henne där hon bad om ursäkt!
Blir så irriterad, uscha!

Nu ska jag träna lite och efter det ska jag plugga.



elinmariaeriksson♥


100112


Idag på sista lektionen skulle några i kursen redovisa, tiden gick och gick. Vi satt och väntade i en timme, sen när dom skulle redovisa så funkade inte filmen dom skulle visa, så vi fick sluta. Kändes ganska onödigt..

Efter att vi fick sluta tog jag bussen till djursjukhuset där mamma var med alla hundarna. Dom har löss, fy vad äckligt!! Som sagt, det är fan inte billigt att ha hund, uscha!

Jag åkte med mamma till Brunflo för jag tänkte kolla om jag fått klänningen jag beställt, men självklart inte. Skulle ha fått den igår. Så mamma fick köra ner mig till syster, när jag var där kom pappa föbi med mat till oss. Pizza och kebab, höhö! Jag gjorde nagelförlängning på syster, det vart sjukt fint. Jag är superduktig ;)

När jag ville hem ringde jag pappa för att fråga om han kunde köra in mig till stan, så jag kunde åka och handla på maxi innan jag skulle hem. Självklart ställde han upp, världens bästa pappa <3

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska gå och borsta tänderna sen gå och lägga mig för att sova :) Prinsen jobbar :(

Kom just på att jag glömde att gå på sista lektionen idag :O Projektarbete. Var nog för att jag fick så brottom till mina sötnosar på djursjukhuset. Kanske för att jag slutade 2 timmar innan den lektionen börjar också, så jag inte tänkte på det. Aja det är inte så mycket att göra något åt.


theodorbergström♥

elinmariaeriksson♥

100112

I lördags var jag på nyårsrevy på storsjöteatern, jag fick farmors biljett för hon kunde inte gå. Efter det på kvällen åkte jag och prinsen till Brunflo, för pappa skulle hjälpa oss att sätta fast extraljusen :) söt som han är <3

I söndags så åkte prinsen till Bräcke, han skulle träffa en kompis. Så jag åkte med han till Brunflo, så jag var hos mamma och pappa hela dagen/kvällen :)

Igår började skolan igen, det var helt okej. Men det suger att inte Viktoria är här :( Du får ta och bli frisk nu :)

På kvällen igår när prinsen kom hem vid 11 klädde vi på oss mycket kläder och gick ut och skottade hela parkeringen för vi har fått en plats nu :) Kanonbra!

Just nu sitter jag på skolan, vi har hälsopedagogik och vi ska göra ett träningspass. Vi ska genomföra varandras pass också, haha!

Nu börjar jag, puss





elinmariaeriksson♥


100111

Skrev nyss ett helt jävla inlägg, men det försvann, KUK! Får skriva senare ikväll!









elinmariaeriksson♥


100108


Imorse så blev det bussen ner till stan, för fy vad kallt det var ute. När jag var klar hos frisören så träffade jag syster, vi gick på stan lite. Blev en panini innan vi åkte hem också :) Mysigt.

Jag orkar inte ta något kort på håret, det blev en svartvit bild där det inte syns så stor skillnad. Jag handlade grejer till håret för 500 idag också, det är ju inte billigt för hur små förpackningarna var som jag köpte, haha.



Glad tjej :)



En sak jag älskar när man har uppklippt är att håret blir så spretit när man sätter upp det i en toffs :) hihi

Men håret blev riktigt kort också, hoppas det växer fort :)



Det får bli en bild på mig och prinsen också, bara för att jag är sååå kär <3






elinmariaeriksson♥


100108

Pappa ringde och väckte mig imorse, söt som han är :) Innan vi la på var jag tvungen att he på vattenkranen i köket, för att kunna bevisa att jag hade klivit upp ;) haha!

Nu sitter jag här med ett glas blåbärssoppa och funderar på om jag ska gå ner på stan eller om jag ska ta bussen, det lutar nog åt bussen. Men det skulle vara skönt att ta på alla vinterkläder och gå ner också :) Vi får helt enkelt se..

Det blir före och efterbild sen efter att jag varit hos frisören :)



elinmariaeriksson♥

100107

Imorse när jag vaknade ringde jag till mamma, då berättade hon att hon var i stan och att hon hade lämnat kino hos vetrinären. Efter att hon var klar på stan kom hon och hämtade mig och jag följde med till Brunflo :)

Kino skulle till vetrinären för att ta bort tandsten. När mamma kom dit berättade hon att han hade ont i en klo för att våran andra hund Smulan hade klivit på honom, och även att hans svans var väldigt krokig, Smulan hade klivit honom på svansen också. Dom sa att dom skulle kolla på det också.

Mamma lämnade Kino klockan åtta på morgonen, klockan fem rinde dom och sa att vi kunde hämta han kvart över sex. Då hade dom dragit tre tänder på stackaren och tagit bort två klor, synd om lillkillen! Kinos svans var det inte så bra med, han ska äta massa piller och skit i 2 veckor!! Om svansen blir svullen eller inte ser bra ut ska vi åka in med han, för då kanske vi måste låta dom amputera bort den!!!! Så nu hoppas vi på det bästa :) <3

När prinsen slutade jobbet kom han till Brunflo och vi åkte till pappas jobb och köpte extraljus till bilen, sen åkte vi hem till mamma och åt lite mat. Efter det hämtade vi lillkillen hos vetrinären, det var så synd om han, huvva.

Innan vi åkte hem från stan skulle jag köpa ett hundtäcke till honom, men det var slut överallt i hans storlek :( Han som fryser så mycket nu när det är kallt.

Kan ju berätta för er alla där ute att det är riktigt jävla dyrt att ha hund, huvva!!

Nu sitter jag i lägenheten och ska gå och lägga mig, för jag har tid hos frisören halv nio i morgon bitti. Ska vara riktigt glad om jag tar mig upp, uscha säger jag bara..

Blev inte ett så glatt inlägg idag.



Det finns ingen finare hund <3


elinmariaeriksson♥eriktheodorbergström






100106


När jag kom ner till tvättstugan var det någon dum jävel som inte kunde passa tider, endå så kom jag dit en kvart senare än min tid. Så det satt lås på dörren och jag kunde inte komma in för att tvätta. Men tjurig som jag är satte jag mig i det lilla rummet utanför och väntade, efter en stund hörde jag att det kom någon. Killen som hade tvättstugan bad om ursäkt cirka 24 ggr, så det va ganska okej. Haha! Jag blev iaf klar i tvättstugan 8 minuter innan min tid var slut, skönt att jag hann tvätta klart allt :)

Mellan tvättningen gjorde jag middag också, idag fick det bli lax, potatis och citronsås. Citronsåsen gjorde jag själv och det är helt sjukt hur jävla god den vart :D Shit! Prinsen sa att det var den godast citronsåsen han någonsin hade ätit ;)

Prinsen har nyss varit ut och flyttat på bilen, så vi ska väl borsta tänderna och göra oss klara för att gå och lägga oss :) hihi

Min prins har varit supermysig ikväll, fast det är han ju alltid, men lite sådär extra <3





elinmariaeriksson♥

100106


Imorse klockan halv 11 kom min familj + farmor och hämtade mig här i stan, våran bil rullade till Stugun. Min kusin Jimmy fyller 20 idag, så vi var och firade han :)

Kom hem för ett tag sen, då fick jag lov att gå och boka tvättstugan, för FY vad tvätt vi har nu. Med min tur fanns det tid idag mellan 17-22, kanon :) Så ikväll ska jag tvätta och stå i.

Nu ska jag sortera lite tvätt innan jag ska kila iväg :) Puss



Söt-tjej idag :) hihi






elinmariaeriksson♥

100105


Julklappar:



Fick ett par jeans av syster



Fick mjukis byxor och mjukis tröja av syster



Fick en rosa mysig tröja av prinsen



Fick skor av prinsen



Dom svarta och vita underkläderna fick jag av prinsen
T-shirten fick jag av prinsen
Knästrumporna fick jag av mamma och pappa
Muggarna med tillbehör fick jag av farmor
Presentkortet på Attityd fick jag av prinsen
Den rosa bh:n köpte jag själv efter jul



Vågtången och linnen köpte jag själv efter jul

Sen fick jag grejer som jag inte har med på bild, det är:
Högklackade skor av syster (har dom i Brunflo, därför har jag ingen bild)
Presentkort på stadium av mormor och morfar
Pengar av farmor
Drinkglas & shotglas av mamma och pappa
Pengar av mamma och pappa
Rosa handukar av Marianne och Fred
Pengar av Maud och Åke

Jag kan säga att jag är mer än nöjd med mina julklappar, jag är som ett litet barn :) hihi.




elinmariaeriksson♥

100105


Igår var det prinsens farmors dag, så vi åkte dit och blev bjuden på paj och sen på tårta, mums :)
När vi skulle åka hem därifrån så ville prinsen åka någonstans för att bilen skulle få bli varm, så vi åkte till Brunflo och hälsade på mamma och pappa :) Där blev vi bjuden på fika, det tackade inte jag nej till ;) Tjockisvarning!

Idag har jag och prinsen varit nere på stan och kikat lite. Jag fick med mig underkläder och en tid hos frisören hem :) Efter det körde prinsen mig till Brunflo, var hos farmor och hälsade på, sen åkte jag till mamma och pappa. Tog sista bussen in till stan :)

Nu har jag och prinsen nyss ätit middag, kycklingkebab med bulgur, supergott (Känns som om att jag bara skriver om mat och fika, haha).

Snart kommer ett inlägg med julklapparna jag fick om det går :)





Theodor bergström, min prins <3


100103


Nu var det länge sen jag skrev, nytt år och allt har det blivit. Tänkte skriva lite om vad som hänt, och visa vad jag fick i julklapp :)

Jag kan ju börja med att berätta att när jag vaknade så hade jag fått en julklapp i julstrumpan som tur var ;)

Det funkar inte att lägga upp bilder nu, varför vet jag inte. Så ni får se vad jag fick i julklapp någon annan dag.

Dagen efter jul åkte jag och prinsen till pilis och var där i 3 dagar, supermysigt <3 När vi kom hem därifrån så fick vi lov att åka och storhandla på en gång, för här fanns det ingenting i kyl eller frys.

Sen har lilla Theo varit på besök hos mormor och morfar, så jag var och gosade lite på han, sötunge :) Fick en julklapp av han också, två stycken superfina koppar.

Dagen innan nyår kom pappa och hämtade mig i stan, och vi åkte vidare till Kroknäs. Så jag firade nyår i stugan, helt okej faktiskt. Dock hade det inte skadat om prinsen var med, men han jobbade på nyår, det var därför jag följde med mamma och pappa till stugan :)

Just nu sitter jag hemma i lägenheten och gör ingenting, funderar på att laga lite mat snart. Men vet inte om jag orkar, kanske blir soppa eller något annat lätt :) hihi.

Grattis till Emma som fyller 20 år idag :)





Theodor Bergström, jag älskar dig <3



Förut när jag skrev det här så gick det inte att publicera, men nu gör jag ett försök igen. Kan ju också lägga till att det blev inte soppa, utan det blev kräft och räk mackor :D supergott.


RSS 2.0