091126

Idag hade vi en kort dag på skolan, skönt :) Efter skolan blev det träning med Viktoria, också skönt! Följde med henne till lillänge för att träffa hennes mamma och syster, så jag åkte med dom till brunflo. Fick ju även se lillvovven hennes syster köpt, sjukt söt, hihi :)

När jag kom till brunflo hämtade jag ut mitt paket som äntligen kommit, blev riktigt nöjd med skorna. Dom var mycker snyggare i verkligheten, så det vart ju bara ett +.

Pratade med syster ikväll, hon frågade om jag ville hjälpa till med Idas projektarbete. Så jag tänkte ställa upp på det, går ju alltid hjälpa till med något. Hoppas att det blir bra, är glad att skolan går bra för dig nu tjejen :)

Nu är prinsen på träning, när han kommer hem blir det pizza, mums.

Nu ska jag kika lite på tv, puss!


091125


Igår hade vi redovisning på skolan, det gick ju som det gick. Efter skolan gick jag och Viktoria och tränade, jobbigt vill jag lova :)

På kvällen blev det plugg och mys med prinsen <3

Nu sitter jag på skolan, väntar på att tiden ska gå så att man kan åka upp till soliden på lektion. Jag stickar vantar, hihi :)

Allt flyter på med mitt och Viktorias projektarbete, det är inte så jätte mkt kvar nu. Vi ska ha en date på söndag, mysigt.

Jag har fortfarande inte fått mitt paket med skor/kläder, så jag hoppas att det har kommit idag. Om det har gjort det så åker jag till brunflo ikväll :)

"Du förstör mina dagar, så ska det inte behöva vara!"

pusspuss

091123


Idag på skolan så var vi och spelade curling på idrotten, det var inte så jätte kul, men det var okej :)

Jag och Viktoria skulle träna idag, men så blev det inte. Hon skulle vara hundvakt, men jag har tränat så mkt nu på slutet så det gjorde inget :)

Jag ska ta och skriva alla mina arbeten på datan nu, för jag måste ju ta och lämna in dom någon gång :) Sen ska jag ringa mamma och prata lite, kolla om mitt paket har kommit :) Åker och hälsar på henne ikväll, då kan jag passa på att skriva ut mina arbeten :)



Theodor Bergström, min prins <3


091122




Tack för att du gör mina dagar <3


091122


Hej hej.

Var ett bra tag sen jag skrev, kan nog bero på att jag har varit less på allt och nästan alla! Jag har mest pluggat och tränat i massor sen sist, känns det som iaf.

Har pratat massor med personalen på skolan också, för jag har ju en kurs kvar att läsa sen ettan. Jag har varit på dom hur länge som helst, men dom har ju inte kollat eller fixat någonting. Less blir man. Men nu ska jag få läsa en kurs efter jul, lycka till elin, HAH !
Jag vill verkligen lyckas med skolan, och det tänker jag göra också!

Nu till veckan får jag hem massa skor som jag beställt, wiiie :D

Ska kika klart på tv nu, sen ska jag duscha och efter det väntar kudden :) Prinsen jobbar, men jag hoppas att han hinner hem innan jag lägger mig.

Sen tänkte jag bara berätta för alla er där ute att jag har världens bästa prins, jag älskar dig Theodor Bergström <3


091112


Utång på ingång :D med min underbara söta viktoria, du gör mina dagar <3

jag älskar min prins, theodor bergström <3

091110


Skolan idag var helt okej, dock så kom inte Viktoria och Sara åkte hem. Så jag satt och jobbade i min ensamhet, men det funkade, eller näe. När klockan var fem i tre funderade jag på vad jag skulle göra tills klockan halv 4 när jag skulle till optikern, så jag gick till prinsen som var och gymma. När jag kommer dit kom jag på att jag har ju projektarbetes lektion klockan tre. Så det var ju bara att vända och gå till skolan igen, lämnade in logg boken och satt och pratade lite med lärarna.

Det gick både bra och dåligt hos optikern. Det bra var att jag inte behövde köpa nya glasögon för synen har inte ändrats. Det dåliga var att jag inte kunde få linser, för det går inte ha linser för mitt synfel. Så jag får helt enkelt ha glasögon :(

Efter jag var klar gick jag och köpte lite mat. Dock kände jag att jag inte skulle orka laga någon mat, så det fick bli billys idag, fy! Sen blev det massor med grönsaker, för jag älskar sallad, mums.

Nu ikväll har jag suttit och försökt pluggat lite, men jag känner att jag inte har någon ork. Jag och Viktoria får helt enkelt jobba med det nästa lektion :)

Mamma ringde mig och berätta att mina kläder kommit, så hon körde in dom till stan. Söt som hon är :) Hon stannade en stund och pratade. Vi beställde studentmössan och lite andra saker också, JIPPI.

Har nyss provat kläderna jag fick och är supernöjd, skadar aldrig med lite fler kläder i garderoben :)

Nu ska jag göra lite sallad och kika på tv. Får se om jag är vaken tills prinsen kommer hem från jobbet eller om jag kommer somna. Han slutar kl 12, men han blir alltid kvar en stund extra i några samtal. Så han är väl hemma vid halv ett.

Puss

091109


I helgen har jag bara tagit det lugnt, för det mesta med prinsen, om han inte har tränat :) Vi var på bio i lördags, kommer dock inte ihåg vad den heter.

I söndags åkte jag till brunflo och hälsade på. Åkte till solberg och hälsade på lite där också, fick med mig en saffranskrans, mums. Mot kvällen körde pappa och mamma hem mig, dom följde med in till lägenheten och kika. Jag och prinsen har bott här ganska länge och dom har inte varit och hälsat på :O Fast det kanske är för att jag kommer till dom, hihi :)

Idag hade vi idrott på skolan, helt okej lektion faktiskt :) Sen efter det blev det mössprovning, kan bara säga att det kommer bli dyrt, men de äre värt :) Sen hade jag och Viktoria prov, det gick så dåligt som det kan gå på ett prov. uscha!

När skolan slutade skyndade jag och Viktoria oss till Gold´s för att träna. Det var riktigt jobbigt vill jag lova, det kändes att man inte hade tränat på ett tag!

Nu ska jag kolla i kylen om det finns något gott att äta :)

Puss


091106


Jag och prinsen var nyss ner på stan och shoppa lite kläder. Köpte whisky till pappa, det är ju fars dag på söndag :) Sen gick prinsen och tränade och jag tog bussen hem, så nu ska jag göra lite mat. Det blir stuvade makaroner och korv.

Puss


091106


Natten har varit jätte jobbig, jag har hostat, hostat och hostat! Tycker synd om prinsen som skulle börja jobba kvart i 6 och var tvungen att ligga och lyssna när jag bara hostade. Men han är super gullig och omtänksam :)
Som ni förstår så gick jag ju alltså inte på skolan idag, och det är verkligen inte bra. Har missat så otroligt mkt på grund av allt vi har gjort i skolan, projektvecka, praktik, lov och vandring. Sen har jag varit sjuk, men det är ju inget jag kan göra något åt. Ibland har jag haft jätte ont eller mått jätte dåligt, men gått till skolan endå, + till mig. Haha. Nu ska jag gå på skolan varje dag tills det blir jul, och jag hoppas verkligen att jag klarar det.

Nu slutar min prins om 10 minuter så jag ska vänta på han, sen får vi se vad som händer :)

Puss


091105


Ojoj, dagen vart riktigt bra idag, även fast den började som den började. Jag tycker att http://idaboye.blogg.se/ har beskrivit våran dag kanon, så det är bara att kika in hos henne :) Tack för dagen tjejer <3

Pappa körde hem mig till stan ikväll, snäll som han är :)

Nu ska jag ta och göra räkmackor åt min prins, sen blir det sängen för jag är lite trötter.

Puss



091105


SNÖ SNÖ SNÖ, jag älskar det <3

Imorse försov jag mig, så jag kom till skolan ungefär en timme sent. Väl där så känner jag verkligen hur skolless jag är, så jag tog mitt pick och pack och åkte till Brunflo. Har ju fått mitt nya bankkort, så jag hämtade det hemma hos mamma och pappa sen gick jag ner till Linnea och nu sitter jag här. Vi ska snart gå till banken, Linnea skulle fixa något. Vi ska handla så vi kan göra räkmackor också, mums.

Jag tycker att det är riktigt tråkigt att jag är skolless, men det är inte så konstigt när man han så mycket att göra. Jag har riktigt mycket jag ska ta igen från 1:an. Det känns som om att jag inte ens vill gå i skolan just nu, jag skulle kunna gå om 3:an sen ist, det här suger! Klassen gör det ju inte precis bättre heller, jag stör mig så otroligt mycket på vissa personer så det är ju hemskt!
Känns verkligen superbra att jag och Viktoria har kommit så nära varnadra, du gör nog mina dagar måste jag säga, tack :)

Nu ska jag inte sitta här och deppa, ska vara lite social med syster. Ida ska komma hit snart också för Linnea och hon ska tydligen baka :) kommer lukta gott, hoppas jag får smaka lite, MUMS

Sen vill jag bara berätta att jag har nog världens bästa kille <3
theodor Bergström, jag älskar dig <3




091104


Det var segt att ta sig upp ur sängen imorse. När jag satte mig nere på sängkanten och jag kände hur kallt det var, då kröp jag ner under täcket igen. Finns inget skönare än att lägga sig under täcket mot pojken, han är så himla het jämt. Men det var ju bara att kliva upp efter en stund, för på skolan skulle jag ju :)

Det var ju riktigt kallt idag, inte skönt att stå ute och vänta på bussen, brr.

Jag och Viktoria tog och åt lunch på pause idag, innan vi tog bussen upp till soliden för att ha lektion. Jag blev klar med min kudde idag, superfin :) Den är grå med en rosa älg ;) haha.

ikväll blir det taco-pizza, det tycker prinsen om :)

Puss




091103


Prinsen bjöd på pizza, mums :)

När jag var nere på stan skulle jag passa på att köpa lite smink, men självklart kom jag inte ihåg siffran på det jag skulle ha "/ så jag får skriva ner det på en lapp och köpa det i morgon ist :)

Det blev 3 fulla kassar från affären också, tungt för en sessa som mig ;) haha

Nu sitter jag här och försöker installera något skit på datan, för att jag ska kunna komma åt mina bilder på telefonen på datan. Men det är ju fan helt jävla omöjligt, kommer upp någon ruta hela tiden om att det inte går. SKA DET VARA SÅ JÄVLA SVÅRT? Tänk om det bara kunde vara en sladd som man sätter mellan telefonen och datan, och klart. Men så lätt ska det ju tydligen inte vara, så nu skiter jag i att föra över några bilder.. Tyvärr får ni inte se några snygga bilder i eran vardag ;) höhö!
Näe nu vart jag på dåligt humör, så nu blir det att kika på tv och äta lite godis, då blir jag nog glad :)

puss



091103

Har varit hemma från skolan idag också, men i morgon ska jag tvinga mig själv till skolan :)

Jag har haft tvättstugan idag, så jag har haft fult upp. Nu ska jag ner på stan och äta middag med prinsen min, sen ska jag handla lite mat. Kylskåpet är väldigt tomt :) PUSS

091103


När jag och prinsen satt och åt frågade han om det var okej att han fick gå till en kompis och kolla på film, haha, varför ens fråga? Det är väl bara att gå :) Han frågade om han skulle ta med nyckeln, men jag sa att det behövde han inte, för jag tänkte att jag ska ju ingenstans. Men jag kan säga att jag ångrar det lite nu, för jag skulle vilja ligga i sängen och soooova just nu. Men då kommer ju inte min prins in sen, så jag får sitta här, vänta och vänta :) Men allt för hjärtat mitt <3

091102


Igår låg jag bara hemma i soffan hela dagen för jag mådde inte bra för fem öre. Så idag har jag varit hemma från skolan, men tur som jag hade var ju prinsen ledig idag, så vi har bara myst :)

Nu har prinsen sprungit och tränat, och jag sitter och beställer kläder. wiie :) När han kommer hem ska maten vara klar, det blir kykling och ris ikväll :)
puss




091031


Jag och prinsen sitter här och kollar på tv och dricker lite drinkar och öl ;) Höhö. Snart blir det sängen <3 Älskar min prins!


RSS 2.0