091029

I går var jag och prinsen på DollarStore och shoppa lite småsaker, sen när vi kom hem så städade vi lägenheten. Vi var ner på stan en snabbis och köpte en skohylla också. Sen på kvällen tvingade pojken mig att träna även fast jag inte ville, men det var skönt när det väl var gjort.

Imorse vaknade jag av att pappa ringde, han frågade om jag kunde åka hem och gå ut med hundarna. Mitt svar blev :njaaaaa, varför då? Då hade han varit på någon krock på E14 och när han kommer fram med brandbilen så blir han påkörd. Så han fick åka in på sjukhuset, men allt var bra :) Så jag har tillbringat min dag i brunflo idag, sjukt tråkigt! Men det bjöds på kebabpizza, mums :D Sen fick jag skjuts av mamma in till stan.

Men innan hon släppte av mig skulle hon vaccinera sig, när vi väl var där så skulle hon få mig att vaccinera mig också! Jag sa nej på en gång, mitt svar var att jag inte skulle dö. (av sprutan, haha) när mamma sitter och pratar med någon sköterska så säger hon till henne att hon ska försöka övertala mig så att jag ska vaccinera mig.. Så jag tänkte, men vad fan jag gör det väl då, jag kanske inte dör av sprutan :P Sen när mamma har tagit sin spruta och vi ska sitta och vänta i en kvart så sitter det en kille bakom mig, man ser hur han bara mår sämre och sämre. Tillslut kommer det läkare som hämtar honom och lägger han på en bår och rullar han till något rum, DÅ bestämde jag mig för att jag INTE ska ta sprutan! :)

Nu sitter jag i lägenheten och svullar godis (som jag köpt på ica maxi, 20 kr/kg) och väntar på att prinsen ska sluta jobba.

Puss



091027

Nu är jag äntligen hemma i lägenheten efter nästan en vecka borta. Ska bli hur skönt som helst att sova hemma i sängen med prinsen :)

I söndags var vi på dop, det gick jätte bra, en mysig liten kyrka. Jag är gudmor till lilla Theo också :)

Igår tog vi bilen och åkte runt och kikade där de bor, sen blev det lunch innan jag, Bengt, Linnea och mamma skulle åka in till lund och shoppa. Det blev en hel del, massor med skor <3 Sen var det bara att åka tillbaka och börja packa in i bilen för att åka till tågstationen. Resan gick riktigt bra hela vägen :)

Nu ska jag vila i ungefär en timme, sen duscha och fixa mig. Ska träffa pojken på hans lunch, vi tänkta äta lunch på pause. Men vi får se hur det går för mamma ringde nyss och sa att hon har visst fått med sig min plånbok till Brunflo :( kanske prinsen vill bjuda (igen,haha) :)

Puss

091024


Imorse när jag vaknade blev det duschen, för att senare åka och shoppa. Kom hem med några påsar, alltid lika roligt :) Sen så var det mamma som betalade allt också, hihi.

När vi kom tillbaka till Bengt och Hanna så la jag mig på golvet och busade lite med Theo :) Tills det var dax för att åka och äta mat på restaurang.

Nu sitter jag i soffan och kikar lite på tv, vi ska spela lite spel senare :) puss


091023

Tågresan från Östersund till Sthlm gick faktiskt ganska bra, kändes inte som om att det tog så lång tid. Men väl framme i Sthlm så skulle vi byta tåg, tåget var sent. Jag sov nästan ingenting på hela resan, och det kändes som om att det tog en evighet att komma fram. Vid kl 6 på morgonen var tåget framme i Lund, då fick vi skjuts till Hanna och Bengt. Där bjöds det på frukost och efter det väntade sägngen..

Senare på dagen när vi vaknade tog vi bilarna och åkte till IKEA för att köpa kuddar och äta lunch :)

Nu sitter jag här i en gungstol och väntar på att det ska bli mat, kyckling och kräfter med någonting, mums.

Sen om ni undrar så saknar jag min kära prins väääldigt mycket <3

091022


Nu sitter jag och väntar på att få hämtning, tåget går kl 5. Ska bara packa ner datan så är jag klar :)
Jag och syster har med oss massor med tidningar, filmer och gotta, så resan kommer nog bli kanon.

Men jag kommer ju sakna min prins nu när jag är borta, var ner till hans jobb för ett tag sen och pussade lite på han :) puss


091021


Idag hade jag sovmorgon till halv 12, så jag och prinsen klev upp strax innan 9 och gjorde oss ordning för att ta bussen ner på stan till gymmet. Det var sjukt jobbig att träna med pojken vill jag lova, shit! Men efter att vi hade tränat klart blev det lunch på pause, pojken bjöd :) När vi hade ätit klart kom Viktoria med bussen, så vi gick till skolan för att fortsätta skriva på våran bok. Vi är nu klara med manuset, känns riktigt skönt.

I morgon är jag ledig, då blir det stan för att köpa lite småsaker och skooor. Jag ska nämligen åka till Skåne i morgon, vi ska hälsa på min morbror, hans flickvän och min lilla kusin Theo :) vi ska ner till Skåne för att gå på Theos dop.

Nu ska jag packa väskan så att jag kan åka i morgon!
Puss


091020


Idag kom jag och Viktoria igång med boken, men det är sjukt svårt att få till en så lång bok. Iaf när huvudet inte vill vara med, men vi fick till några sidor :) Efter att vi slutat gick vi och tränade en sväng, skönt men jobbigt. Sen blev det till att åka till brunflo och gå ut på en långtur med kino, för mamma och hennes arbetskamrater skulle äta middag. Och kino är ju inte så lugn vill säga.

Nu sitter jag i lägenheten och kikar på tv, har nyss ätit lite sallad, mums.

När prinsen kommer hem blir det massa mys, sen sängen. Gonatt


091020


nu på morgonen innan jag ville dra mig upp ur sängen så blev det lite gos med pojken :) nu har jag duschat och fixat mig och ska ta bussen ner på stan för att träffa viktoria, vi ska skriva lite på våran bok. sen när vi har slutat blir det träning, kanonkul :)

idag har jag och prinsen varit tsm i 16 månader <3



091019


nu när prinsen kom hem blev han överaskad med maten klar.. det blev hemma gjord pizza och en super god sallad :)  nu ska jag kika lite på tv tills prinsen har ätit klart, då väntar sängen. Gonatt


091019


den här veckan har vi projektvecka, så idag har jag och viktoria varit på biblioteket och läst lite barnböcker. jag känner på mig att det här kommer gå jätte bra :) vi ska göra en barnbok, vi har kommit på vad den ska handla om, så nu är det bara att sätta igång :)

jag och viktoria började träna på gold´s för en vecka sedan, men idag blev det ingen träning för viktorias skjuts hem kom. så jag åkte med dom till brunflo, hälsa på mamma och pappa lite :)

nu sitter jag i lägenheten och väntar på att prinsen ska komma hem <3



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0